Skip Navigation
Over ons

KWF Samenloop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee we geld ophalen voor KWF. Deze 24 uur staan symbool voor een kankerpatiënt die dag en nacht met de ziekte leeft. Teamgenoten wisselen elkaar ...

Zorg & Welzijn
Deel

Zorg jij voor het succes!

0–3 uur/week · 1 apr – 27 jun
Lochem, Gelderland, Nederland
AdviesMentoringBegeleiding
Zorg & WelzijnBuurt & omgevingSport & Recreatie
Aanmeldingen sluiten in a year.
#36988
Scan me of ga naar lochemdoet.nl/o/SamenLoop-voor-Hoop/activiteiten/Zorg-jij-voor-het-succes/36988 om je aan te melden
SamenvattingJij houdt je bezig met teams werven en teams begeleiden voor en tijdens de samenloop; informatieavonden verzorgen en motiveren voor acties.
Uitgebreide omschrijving

Wat doet een commissielid teamwerving?

Jij houdt je bezig met teams werven en begeleiden. Een mooie en belangrijke taak. Als Commissielid teamwerving & registratie ben je er verantwoordelijk voor dat er voldoende teams meedoen aan de SamenLoop. Want hoe meer teams, hoe groter het succes! Je stimuleert de deelname door middel van publiciteit en wervingsactiviteiten om ervoor te zorgen dat de SamenLoop een succesvol evenement wordt. Je werkt veel samen met de teamcaptains en Communicatie & PR.


Jouw taken bestaan o.a. uit:

  • potentiële kandidaten en/of bedrijven/organisaties benaderen met als doel het werven van teams en/of vrijwilligers
  • informatie-avonden organiseren voor deelnemende teams
  • deelnemende teams motiveren tot het verkopen van zoveel mogelijk kaarsenzakken en het ontplooien van fondsenwervende activiteiten
  • deelnemende teams begeleiden voor, tijdens en na de SamenLoop.
Hoe kom ik er?
Over SamenLoop Gemeente Lochem
KWF Samenloop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee we geld ophalen voor KWF. Deze 24 uur staan symbool voor een kankerpatiënt die dag en nacht met de ziekte leeft. Teamgenoten wisselen elkaar in deze tijd af zodat altijd iemand van hen aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. Tijdens de Samenloop steunen we elkaar, staan we stil bij kanker en vieren we vooral het leven.
·
Aanmeldingen sluiten in a year.
#36988
Scan me of ga naar lochemdoet.nl/o/SamenLoop-voor-Hoop/activiteiten/Zorg-jij-voor-het-succes/36988 om je aan te melden