Lochem Traint

Gratis inspiratie voor jou!

Kennis delen staat centraal bij ons! Wij willen vrijwilligers en organisaties ondersteunen om hun werkzaamheden beter uit te kunnen voeren. Maar ook gewoon omdat het leuk is en als waardering voor vrijwilligers. De workshops worden voornamelijk gegeven door andere vrijwilligers en/ of gedoneerd door trainers, studenten en andere professionals. We bieden ook online webinars en trainingen. Laat je hier inspireren door ons aanbod en doe gratis mee aan onze workshops.

Trainingen

Jan25
Workshop · 25 jan, 19:00 - 20:30
Vanuit huis
Online Workshop: Social media Het inzetten van social media: waar begin je? Welk kanaal is geschikt voor jullie project? Wie is jouw doelgroep en hoe zet je social media succesvol in?Geplaatst door Lochem Doet
Jan27
Nieuw
Workshop · 27 jan, 19:30 - 21:00
Vanuit huis
Online Workshop: Vinden & binden van vrijwilligersDeze online workshop biedt een effectieve aanpak voor het vinden, boeien en binden van vrijwilligers.Geplaatst door Lochem Doet
Jan28
Nieuw
Workshop · 28 jan, 19:00 - 20:30
Vanuit huis
Online Workshop: CrowdfundingDeze online workshop gaat in op Crowdfunding en wat dit voor jou project kan betekenen.Geplaatst door Lochem Doet

E-learning

Volg gratis online cursussen bij diverse aanbieders

Trainingen vrijwilligers

Als je vrijwilligerswerk doet, neem je natuurlijk ook altijd jezelf mee. Jouw kennis en de manier waarop je met mensen en emoties omgaat, zijn uniek voor jou. Hoe zet je die kwaliteiten het best in als vrijwilliger? Deze online trainingen van Humanitas geven je nuttige handvatten.

Begeleiden vrijwilligers

Coordineer jij een project of een activiteit en begeleid jij hierin de vrijwilligers? Dan biedt deze training jou de nodige handvatten en tips bij het werven en begeleiden van deze vrijwilligers.

Fondsenwerving

Hoe vind ik financiering voor mijn project? Hoe werkt het als ik een aanvraag wil indienen bij een fonds? En welke tips zijn er dan om succes te hebben bij zo'n aanvraag? De online cursus fondsenwerving helpt je op weg bij het vinden van financiering voor jouw project.

Omgaan met dementie

In de basistraining GOED omgaan met dementie leer je stapsgewijs vaardigheden die belangrijk zijn wanneer je in contact komt met mensen met dementie. Leer dementie herkennen, contact maken en iemand op de juiste manier helpen, bijvoorbeeld op straat, in het café of in de bibliotheek.

Trainingen organisaties

Als vrijwilligersorganisatie loop je ook tegen vraagstukken aan als, hoe vind ik nu vrijwilligers en hoe begeleid of motiveer je ze dan. Wil je hier meer informatie over, kijk dan eens voor gerichte trainingen bij kenniscentrum Movisie.

Free Learning

Leer jij graag d.m.v. e-learning? Kijk dan eens op de website 'Free Learning', waar actuele kennis wordt aangeboden voor iedereen in 'zorg en welzijn'. Modules als 'Grenzen stellen aan de telefoon', als ook 'Goed in gesprek' kunnen waardevol zijn voor jou als vrijwilliger.

Tijd voor jouw hobby

Heb je altijd al een cursus moestuin, wijnproeven, stamboomonderzoek of natuurfotografie willen volgen, maar is het er nooit van gekomen? Grijp hier dan je kans en volg de cursus op ieder moment wanneer het jou het beste uitkomt.

Daag jezelf uit!

123Test biedt je een breed en gevarieerd aanbod van tests voor hulp bij loopbaanvraagstukken, persoonlijke ontwikkeling en assessment voorbereiding. Op deze site kan je je helemaal gratis en zonder verplichtingen uitleven op testgebied. Dus daag jezelf uit!