Kaas- en zuivel maken op de boerderij
Structureel werk · 2–6 uur/week
Dochterenseweg 13a, 7245 NN Laren, Nederland
Buurt & omgevingNatuur & MilieuDierenwelzijn
Burgerboerderij de Patrijs
#79673
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Burgerboerderij-de-Patrijs/activiteiten/Kaas--en-zuivel-maken-op-de-boerderij/79673 om je aan te melden
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Burgerboerderij-de-Patrijs/activiteiten/Kaas--en-zuivel-maken-op-de-boerderij/79673 om je aan te melden
Contactpersoon
Joanne MalotauxStel de contactpersoon een vraag
Samenvatting
Lijkt het je leuk om meer te leren over hoe op ambachtelijke wijze kaas en zuivel worden gemaakt, en daar je steentje aan bij te dragen?Uitgebreide omschrijving
Lijkt het je leuk om meer te leren over hoe op ambachtelijke wijze kaas en zuivel worden gemaakt, en daar je steentje aan bij te dragen?
Als lid van het zuivelteam vul je bijvoorbeeld flessen en potten met karnemelk, melk of yoghurt, verpak je de boter, reinig je de gebruikte flessen en potten, of zet je de zuivel klaar voor de verslokalen.
In de kaasmakerij pers je de wrongel in de kaasvormen, maak je kazen schoon, of snij en verpak je de kazen.
Je werkt in een gezellig en energiek team op een práchtige plek: met uitzicht over het weiland waar de koeien regelmatig grazen!
Over Burgerboerderij de Patrijs
De transitie naar een gezond voedselsysteem is te belangrijk om alleen aan ons boeren over te laten. Daarom is De Patrijs een Burgerboerderij. Iedereen kan zich verbinden aan De Patrijs.