Redacteur Website

Redacteur Website

Taak · 4–8 uur
Runmolenlaan, 7241 VE Lochem, Nederland
OnderwijsKunst & cultuur
1 plaats over.
Activiteit Delen
Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem
#84442
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Historisch-Genootschap-Lochem-Laren-Barchem/activiteiten/Redacteur-Website/84442 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De redacteur is verantwoordelijk voor onderhoud en groei van de website.

Uitgebreide omschrijving


Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem is op zoek naar een


REDACTEUR Website


Het Historisch Genootschap behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 120 vrijwilligers werken zelfstandig of binnen de verschillende werkgroepen. De centrale plek van het HG is boerderij De Veldmaat.


De redacteur houdt de website ‘Erfgoed Lochem’ up-to-date en draagt zorg voor de publiciteit van de verschillende activiteiten van het Historisch Genootschap op de website van het Historisch genootschap.


Van de redacteur wordt enige bekendheid en affiniteit met (de geschiedenis van) Lochem gevraagd. Voor de berichtgeving in de nieuwsbrieven is het wenselijk over een vlotte pen te beschikken. Verder onderhoudt hij of zij contacten met de werkgroepen en met de redacteur

E-Nieuwsbrief.

De werkbelasting bedraagt maximaal 1 dagdeel per week.


Heb je interesse in dit interessante en verantwoordelijke vrijwilligerswerk, neem dan contact op met de voorzitter van het Historisch Genootschap voor een gesprek of voor meer informatie.

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem

Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem (HG) behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in verschillende werkgroepen. Centrale plek is boerderij De Veldmaat. Er is een uitgebreide collectie foto's, schilderijen, kaarten, boeken, voorwerpen etc die voortdurend uitgebreid wordt.