gastvrouw/gastheer

gastvrouw/gastheer

Taak · 2–4 uur
Runmolenlaan, 7241 VE Lochem, Nederland
OnderwijsKunst & cultuur
Activiteit Delen
Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem
#83012
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Historisch-Genootschap-Lochem-Laren-Barchem/activiteiten/gastvrouwgastheer/83012 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

gastvrouw/heer ontvangt gasten op de werkmomenten in de Veldmaat en verzorgt de vrijwilligers met koffie en thee

Uitgebreide omschrijving

In het gebouw de Veldmaat aan de Runmolenlaan wordt op dinsdagmiddag en donderdagmorgen gemiddeld door zo’n 10, maar soms ook meer vrijwilligers, gewerkt. Ook worden dan gasten ontvangen, vaak mensen die op zoek zijn naar iets uit de geschiedenis of iets hebben dat ze willen delen met het HG.

We zoeken voor beide dagen een gastvrouw of gastheer die niet alleen de gasten ontvangt en begeleid naar de juiste vrijwilliger, maar ook die onze vrijwilligers van koffie of thee voorziet. Er wordt niet alleen gewerkt maar er is zeker ook tijd voor gezelligheid.

Benodigde tijd dinsdagmiddag en/of donderdagmorgen 2 uur.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem

Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem (HG) behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in verschillende werkgroepen. Centrale plek is boerderij De Veldmaat. Er is een uitgebreide collectie foto's, schilderijen, kaarten, boeken, voorwerpen etc die voortdurend uitgebreid wordt.