Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Theatervoorstelling 'Good, Better, Best'

Theatervoorstelling 'Good, Better, Best'

Workshop · 3 jun, 19:30 - 21:00
Schouwburg Lochem, Lochem, Gelderland 7241 AS, Nederland
Welzijn
Ben je erbij? 90 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 17 days.
Deel workshop
Welzijn Lochem
#80303
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Theatervoorstelling-Good-Better-Best/80303 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Lochemse week van de Mentale Gezondheid.
3 - 13 juni 2024.
Helder theater over oorzaak en gevolg van prestatiedruk bij jongeren.

Uitgebreide omschrijving


Tijdens de ouderavond/bijeenkomst 'Good, Better, Best' nemen Wilma Paulij en drie acteurs van Helder Theater het publiek mee in de problematiek van prestatiedruk bij jongeren. Wat zijn de oorzaken, gevolgen maar vooral ook de oplossingen!


De ouderavond/bijeenkomst 'Good, Better, Best' is onderdeel van de Lochemse week voor de Mentale gezondheid en vindt plaats in De Haan Schippers Stadslounge bij Schouwburg Lochem (Oosterwal 22). Inloop vanaf 19.00 uur.

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? 90 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 17 days.
Deel workshop
workshops > Welzijn Lochem > Theatervoorstelling 'Good, Better, Best'

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.