Training Persoonlijk leiderschap voor vrouwen

Training Persoonlijk leiderschap voor vrouwen

Workshop · 4 nov, 19:30 - 21:00
Markt 3, 7241 AA Lochem, Nederland
Aanmeldingen sluiten over 12 dagen.12 plaatsen over.
Deel workshop
Welzijn Lochem
#86614
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Training-Persoonlijk-leiderschap-voor-vrouwen/86614 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In 6 bijeenkomsten van 1,5 uur meer zelfvertrouwen, zelfkennis, lichaamsbewustzijn en focus. Ontdek wie je echt bent en daadkrachtig keuzes te maken.

Uitgebreide omschrijving

Persoonlijk leiderschapstraining vrouwen 18 t/m 65 jaar

Wil jij meer zelfvertrouwen, zelfkennis en focus krijgen? Meer lichaamsbewustzijn ervaren waardoor je eerder stress en spanning kan waarnemen? Met als resultaat dat je eerder en beter in staat bent je grenzen aan te geven, conflicten kan hanteren en andere sociale uitdagingen aan durft te gaan? Dan is deze training wat voor jou! De training is gebaseerd op de wetenschappelijk onderbouwde en wereldwijd ingezette Rots & Water methodiek.

Ben jij een vrouw tussen de 18 en 65 jaar en heb je interesse? Lees dan verder.


Rots & Water methodiek

Deze persoonlijk leiderschapstraining voor vrouwen is gebaseerd op het wetenschappelijk onderbouwde weerbaarheidsprogramma Rots & Water. Rots & Water is een psycho-fysieke training die ontwikkelt is voor mannen, vrouwen en jongens en meiden. Rots & Water is een puur Nederlands programma, ontwikkeld door Freerk Ykema, dat momenteel in meer dan 30 landen wordt ingezet in de begeleiding van jongens en meisjes van 4 tot 18+.

Welzijn Lochem heeft al eerder een Rots & Water training georganiseerd voor volwassenen en deze is door de deelnemers als erg waardevol en leerzaam ervaren.


Psycho-fysieke methodiek

De Rots & Water training werkt met een zogenaamde Psycho-fysieke methodiek. Dit betekent dat via een actieve, fysieke invalshoek vaardigheden worden aangeleerd. Al bewegend, via spel en via fysieke oefening worden sociale-communicatie-en confrontatievaardigheden aangeleerd. Spel en fysieke oefening worden voortdurend afgewisseld door momenten van zelfreflectie, kringgesprek en gecompleteerd door het maken van verwerkingsopdrachten.


Fysieke fitheid deelnemers

In de training wordt er weinig stilgezeten en veel bewogen. Het is geen sport waarvoor je een hele goede conditie nodig hebt, maar het is wel belangrijk dat je vrij kunt bewegen en in het bewegen weinig beperkingen ervaart.

Fitheidsindicatie: Als je 50-60 min achter elkaar kunt wandelen dan is je conditie voldoende.


Mocht je twijfelen neem dan gerust even contact op.


Praktische informatie:

-       Deze training zal bestaan uit 6 wekelijkse bijeenkomsten van anderhalf uur

-       Trainingsdata zijn maandagavond 4, 11, 18, 25 november en 9 en 16 december van 19:30 t/m 21:00 uur. Maandag 2 december is er geen training omdat de locatie dan niet beschikbaar is.

-       De training word gegeven door 2 ervaren Rots & Water trainers (man en vrouw)

-       Locatie van de training is jongerencentrum (Stadshuus Lochem)

-       Na afloop ontvang je een certificaat

-       Groepsgrootte minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

-       De training is geheel gratis door financiering vanuit de gemeente Lochem.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De training wordt gegeven in het jongerencentrum. Deze vindt zich in de kelder van het Stadshuus en is via de achterkant van het Stadshuus te bereiken.
Aanmeldingen sluiten over 12 dagen.12 plaatsen over.
Deel workshop

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.