Skip Sidebar

Over ons

In De Borkel wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen, en ouderen die verpleging of zorg nodig hebben. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals u dat gewend bent, samen met de ...

OuderenBuurt & omgevingZorg
Deel
koffie schenken op afdelingen en in het restaurant

koffie schenken op afdelingen en in het restaurant

Structureel werk · 2–6 uur/week
Hoofdstraat 61, 7213 CS Gorssel, Netherlands
Gastheer/vrouwOndersteunend werkZorg
OuderenBuurt & omgevingZorg
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Sensire, De Borkel
#79678
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Sutfene-De-Borkel/activiteiten/koffie-schenken-op-afdelingen-en-in-het-restaurant/79678 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

wil je de bewoners een gezellig moment bieden door een kopje koffie of thee te schenken? Wij zoeken vrijwilligers op de PG afdelingen en in de centrale ruimte.

Uitgebreide omschrijving

Een aantal bewoners van De Borkel vinden het gezellig om in het restaurant, de centrale ruimte, 's ochtends een kopje koffie of thee te drinken. Naast het inschenken en een praatje is het ook fijn als je wilt helpen de bewoners van de afdeling op te halen en terug te brengen. Er is een enthousiaste groep vrijwilligers die dit werk al jarenlang doet maar aanvulling van het team is altijd welkom!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Gorssel Activiteiten > Sensire, De Borkel > koffie schenken op afdelingen en in het restaurant

Over Sensire, De Borkel

In De Borkel wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen, en ouderen die verpleging of zorg nodig hebben. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals u dat gewend bent, samen met de mensen om u heen en waar professionele zorg altijd dichtbij is.