Veiligheid eerst!

Veiligheid eerst!

Workshop · 5 nov, 10:00 - 11:00
Vanuit huis
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten over 14 dagen.
Deel workshop
LochemDOET
#87023
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Lochem-Doet/activiteiten/Veiligheid-eerst/87023 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb je als bestuurder al eens stilgestaan bij de fysieke veiligheid binnen jouw vereniging, stichting of buurtinitiatief?

Uitgebreide omschrijving

Jurjen de Boer, arbokerndeskundige en specialist in Hogere Veiligheidskunde neemt je mee in de wereld van arbowetgeving en de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E).

Tijdens het webinar krijg je inzicht in hoe je praktisch en effectief een veilige werkomgeving kunt creëren voor zowel vrijwilligers als medewerkers. Jurjen deelt zijn expertise uit jarenlange ervaring in veiligheidsmanagement bij kleine en grote vrijwilligersorganisaties. Of je nu een bestuurdersrol hebt, een preventiemedewerker bent of simpelweg verantwoordelijk bent voor de veiligheid of nog niks op dit gebied geregeld hebt! Dit webinar biedt waardevolle handvatten om er mee aan de slag te gaan. 

Wat kun je verwachten? 

  • Uitleg over de belangrijkste aspecten van de arbowetgeving en wat dit betekent voor jouw organisatie. 
  • Stapsgewijze begeleiding bij het uitvoeren van een Risico Inventarisatie & Evaluatie. 
  • Praktische tips voor het verbeteren van de fysieke veiligheid binnen jouw organisatie. 
  • Inspirerende praktijkvoorbeelden en antwoorden op jouw vragen. 
  • Bonus: Na afloop ontvang je als deelnemer een gratis checklist waarmee je zelf de fysieke veiligheid kunt controleren binnen jouw vereniging, stichting of buurtinitiatief!  

Over de spreker

Jurjen de Boer is Manager Training & Advisering en arbokerndeskundige bij Medprevent, gespecialiseerd in Hogere Veiligheidskunde en Arbeidshygiëne. Van jongs af aan is hij gefascineerd door fysieke veiligheid, wat mede komt door zijn achtergrond: afkomstig uit een brandweerfamilie. Naast zijn professionele expertise is hij actief als tamboer in een muziekvereniging en voorzitter van een buurtvereniging. Met zijn ervaring als veiligheidscoördinator bij een betaald voetbalorganisatie, heeft Jurjen ruime kennis van veiligheids- en arbeidsomstandigheden binnen grote vrijwilligersorganisaties. 

Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten over 14 dagen.
Deel workshop

Over LochemDOET

Het team van LochemDOET helpt je op weg als je op zoek bent naar vrijwilligers of vrijwilligerswerk in Lochem.